Aarteita kaapista; purkki tonnikalaa! - Uunijuurekset tonnikalatahnalla
Tänään oli kaapin kaivelu päivä! Purkkitonnikalaa on yleensä aina kaapissa ikään kuin hätävarana (tietenkin säilyvyyden kannalta) Se on hyvää sellaisenaan, tai siitä saa nopeasti kunnon aterian loihdittua. Tässä ruoassa kaksi lempparilistalle kuuluvaa ruokalajia yhdistyy, ja vieläpä melko vaivattomasti.
Uunijuurekset tonnikalatahnalla |
Uunijuurekset tonnikalatahnalla
(2 annosta)
5 pientä punajuurta
5 porkkanaa
½ bataatti
suolaa
jeeraa
pistaasiölyä
Viipaloi kasvikset mieleiseksesi. Sekoita mausteet ja öljy huolellisesti niihin. Anna vetäytyä n. 10min. Paahda 200-asteisessa uunissa 40-45min., kunnes ne ovat saaneet väriä ja ovat kypsiä.
tonnikalatahna
1 prk tonnikalaa
1dl raejuustoa
½ dl kreikkalaista jugurttia
1/4 punasipuli
½ limen mehu
suolaa
pippuriseosta
Pilko sipuli ja purista limestä mehu. Sekoita kaikki aineosat keskenään ja anna maustua sen tovin jääkaapissa kun juurekset ovat valmiita.
Hätävarat kaapissa tekivät taasen kunniaansa. Onko sinulla jotain supernopeita ja maistuvia "kaapinpohja-reseptejä" taskussasi?
(2 annosta)
5 pientä punajuurta
5 porkkanaa
½ bataatti
suolaa
jeeraa
pistaasiölyä
Viipaloi kasvikset mieleiseksesi. Sekoita mausteet ja öljy huolellisesti niihin. Anna vetäytyä n. 10min. Paahda 200-asteisessa uunissa 40-45min., kunnes ne ovat saaneet väriä ja ovat kypsiä.
tonnikalatahna
1 prk tonnikalaa
1dl raejuustoa
½ dl kreikkalaista jugurttia
1/4 punasipuli
½ limen mehu
suolaa
pippuriseosta
Pilko sipuli ja purista limestä mehu. Sekoita kaikki aineosat keskenään ja anna maustua sen tovin jääkaapissa kun juurekset ovat valmiita.
Osui ja upposi. |
Kommentit
Lähetä kommentti